Jennie Hammar

JennieHammar2

Carbon Copies
20 december 2016

Du är journalist, du bloggar, har en framgångsrik podcast och är tvåbarnsmamma. Det är mycket på en gång!
Om man fokuserar på det som är karriärrelaterat, vad är roligast och mest inspirerande just nu och varför? Har något annat område få ta lite mindre plats för att få mer tid för det andra?

Jennie Hammar
12 januari 2016

Det är verkligen mycket! Som du märker, jag svarar inte alltid vändande på mejl. Det är svårt att hinna med allt, och barnen kommer alltid först i prioritetsordningen. Men det är roligt att skriva. Det är också egentid. Jag har min sida i Amelia, krönika i Expressen och skriver var tredje vecka i Svenska Dagbladets bilaga A Perfect Guide. Men roligast just nu är absolut min och Karin Bastins podd ”Veckans bläcka”, som vi gör varje vecka. Det är verkligen högt och lågt, men vi har synnerligen roligt när vi gör den. Det är prestigelöst, man vet aldrig var samtalen ska sluta, och det är roligt när vi får till det.

Carbon Copies
12 januari 2016

Det förstår jag!
Både vid podcast och skrivande så handlar det om att skapa intressant och underhållande innehåll, när och hur började intresset för det? När insåg du att du ville skriva?

Jennie Hammar
3 februari 2016

Jag har alltid gillat att skriva, och det var en av få saker jag på riktigt tyckte om i skolan och tog extrakurser i. Efter gymnasiet halkade jag in på krogen och arbetade på Teatergrillen och Riche i några år när jag flyttade till Stockholm innan jag läste ett par kurser på Poppius.

Konversationen fortsätter, skriv upp dig nedan för att få senaste svaren direkt i din inkorg!